08 December 2009

1-2-3 Christmascard
A 1-2-3 Card is a series of cards  that takes just a few minutes to make and hopefully will bring some inspiration to the beginner-cardmaker and the advanced cardmaker looking for clean and easy desgins.

Here is an easy christmascard that takes about five minutes to make is designed for having som Christmascards that the kids can join in on and decorate as well. The tree is  a stamp from Impression Obsession and it is embossed with gold. I have chosen to decorate it with multi colored "diamonds" but I believe that if I put my kids to it, and give them glitterglue, sequins etc. it will turn out much more beautiful!
...........................................
Et 1-2-3 Kort er kort som er kjappe og lette og lage og ment å være til inspirasjon for nybegynnerne eller for den mer avanserte kortlager som ønsker inspirasjon til enkle rene kort.

Dette er et fem minutter kort. Ok, det er kanskje å overdrive litt, for det er mulig du må bruke syv minutter, men dette er i alle fall et ultrakjapt julekort som forhåpentligvis kan inspirere både stor og liten til å sitte sammen og lage julekort. Dette kortet er så enkelt å lage at selv de aller minste kan bidra på sin måte.

Jeg har embosset treet, det er jo noe vi voksne kan klare, og så kan vi overlate treet til de mindre hvis vi ønsker det, og så kan de lime på ”bling” og paljetter, eller gå litt berserk med glitterlim og pynte treet på sin måte. På dette kortet har jeg limt på små ”diamanter” i forskjellige farger. De er limt på med Glossy Accents.

Treet jeg har brukt er fra en clear stamps plate fra Impression Obsession og heter ” CL 144 Leigh Hannan Snowflakes”
Det begynner å nærme seg deadline for å få julekortene ut, og dette kan forhåpentligvis gi inspirasjon til en eller flere av dere som trenger noen kjappe løsninger nå i julestria!

06 December 2009

Small tag/card with overlay - Lite kort med overlayThis actually started as a small tag, then I added som more pages to it, found a picture of the children, decorated some more and ut turned out to be a small card instead. I used an overlay for the first page and put a snowcrystal on it cut out of a bosskut die. The whole card is held in colors of cobber, gold and brown.


Dette er et enkelt, men annerledes julekort. Jeg kuttet ut sirklene med sirkelkutter og holdt fargene i brunt, gull og kobber. Jeg lot det være et ”ark” som det er plass til å skrive hilsning på og resten av sidene er dekorert med et bilde av ungene og en hilsen jeg embosset med gull embossing.Forsiden er en overlay med brunt mønster på. Hvis du ikke vet hva overlay er, så er det et gjennomsiktig, litt tykt ark som i dette tilfelle har et brunt mønster.

På denne overlayen har jeg limt en stor snøkrystall i kobber (Hvem sier at alle snøfnugg skal være hvite?) som jeg har pyntet med en kobberblomst og en hvit perle.

Alle de runde sidene er festet sammen med et lite kjede fra Ranger og jeg har festet på en liten nøkkel og et lite hjerte. Mellom to av sidene har jeg også festet en ”fragment” som embosset med en snøkrystall. Hvis du lurer på hva ”fragment” er, så er det en plastikk bit, i dette tilfelle formet som en liten tag, men de finnes i ovaler, rundinger og firkanter og er fra Ranger. De kan embosses, du kan lime ting på dem, fargelegge dem med alkholblekk osv.