28 March 2009

Hänglar och stänglar

This card was really hard to give "birth" to... it was not untill I found out to go for red it all came together. I had until then tries all different kinds of embellishments and blue-green colors without feeling content. I really do have diffeculties now to create, my creativity seems so lost, so far away. Well, I am not panicking, I know it will return when I am ready. It is just time to fill my soul with other things I recon.

Dette kortet hadde en trang fødsel. Det var ikke før jeg bestemte meg for å ta med rødt at det løsnet. Da hadde jeg frem til det forsøkt med allverdens primablomster, bling og ting i grønt og blått utan at det "stemte". Det er utrolig hvor langt inne ting sitter om dagen, men jeg får ikke panikk (selv om Gubbelure lurte på om han skulle gjøre om hobbyrommet mitt til en saloon!!!!!! Tror den ideen kom som bakgrunn av min intense linedancer aktivitet for tiden. Men, no way!!) Jeg har imidlertid ikke panikk... jeg regner bare med at hodet trengs å fylle seg med andre ting enn kreativitet, det kommer tilbake når det kommer, tenker jeg.

26 March 2009

Two awards - To utmerkelser

I have been the lucky recipient of two blogawards. The first one is from my friend Olivia, and I give it to these five wonderful blog-owner listed below. Please take a look at Olivias great blog and also the five reciepients!
Jeg har vært så heldig å få motta denne blog utmerkelsen fra Olivia. Jeg gir den videre til disse fem flotte blog-skrivere listet opp under her. Ta en kikk og legg igjen en kommentar på Olivias fine blog og de fem som får utmerkelsen .

Beata Ewa

Hanne

Heidi

Peet

Marja

The second one is from Angella, and I give it to these three wonderful ladies listed below. Please go and visit their blogs and leave a word. Den andre utmerkelsen jeg fikk har jeg fått fra Angella, og jeg gir den til disse damene under her. Vær så snill å besøk både Angellas blogg og de som har fått utmerkelsen og legg igjen et ord.
Hanne

Heidi

Mary

Madam

23 March 2009

Sunday postcard art, on Monday

Sunday postcard art has a challenge this week to make a mothersday card. We have allready had mothersday here in Norway, it is on the second Sunday in February, but I could not let this challenge go by without trying to make something.
First of all, I have never made a card in that size before. It is a 6" x 4". It felt somewhat small. I used a photo of my mother, with her mother as a senterpiece. The original of this photo is not very good, but thanks to Photoshop I thought it turned out quite good. I distressed the edges with Ranger distressink and used an old page from a book to create a mat behind the picture that was also distresed with distressink from Ranger.

I am trying to work myself back into a creative mood, but I am soo hocked on dancing right now, and spring is also just around the corner, the snow is melting revealing all that has to be done in the garden. It is just such a great weather to be spending inside, so I try to breathe in everything I love about spring, spending much time outside.

Sunday postcard art har en utfordring denne uken som går på å lage noe til morsdag. Det har jo vært det her hjemme, men i det stor yyytland er det ennå mange morsdager å feire. Kriteriet er at det skal være i 6" ganger 4" og altså et format jeg aldri noensinne har laget noe i, noen gang. Det føltes smått, og det var derfor greit å printe ut bildet jeg skulle bruke i mindre format enn vanlig. Bildet, som jeg har redigert i Photoshop, er av min mor og mormor, og er usedvanlig vakkert synes jeg. Bakgrunnen er med en gammel bok jeg fant på loppemarked som er distresset. Blomsten er plukket fra hverandre og var en gang i tiden en lysmansjett tror jeg. Det ble et enkelt kort, men det er der jeg er for tiden.

Jeg forsøker å sakte men sikkert jobbe meg tilbake inn i det kreative igjen, men føler det er veldig vanskelig. Våren er her, snøen smelter og avslører alt som trengs å gjøre i hagen, jeg er danser fire kurs i uken og ellers er det mye i hodet mitt for tiden som tar mye plass og energi. Dessuten er det noe med at været rett og slett er for fantastisk til å tilbringe tiden nede i kjelleren i hobbyrommet mitt.