13 February 2009

A card, and the cats that eat stamps.


Et forsøke på et litt mere maskulint kort, påtenkt konfirmasjon. Det er bare det at katta har spist opp alle konfirmasjonsstemplene mine, så det ble ikke noe stempling på meg. Ja, du leste riktig. Riktignok har de ikke fortært dem, men de har en forkjærlighet for å snike seg inn på hobbyrommet mitt å hente ned fra veggen de umonterte stemplene, gjerne tekststempler av en eller annen grunn, og bærer dem rundt omkring med høyt hevet hale. Og derfor har de en tendens til å forsvinne. Vi finner dem overalt i huset på de mest utenkelige steder. Jeg må lære meg å lukke døren før jeg blir helt stempelløs.

Hvis det er noen som synes det er vel stille i bloggen min om dagen så er det fordi jeg blogger på http://snurrerier.blogspot.com for tiden også.

The intension of this card was to make something more masculine, which I am not good at. Probably because I have two girls myself and everytning I make is very girly.
If you think I am posting few posts it is only because I am blogging on hppt://snurrerier.blogspot.com about my dancing as well.
I though of having som text on this card but my two cats have a tendency to eat my unmounted stamps. They go down to my craftroom and pick the unmounted stamps down from the wall (I have them mounted on a huge piece of plexiglass) and walk around with them with a very confident and proud "smile" in their face. I do not believe the actually swallow them, I find them on the oddest places around the house, and a huge amounts of them, I have never found. I have to learn to close the door to my room before my cats walk away with me entire stampcollection.

11 February 2009

Wednesday stamper - hearts

Wednesday stamper has got a challenge this week. The theme is hearts and I have created this card made out of heartshaped dies put together as a flower. It is also a Valentine card. The background is stamped with text which is embossed with "pearl" embossingpowder.

If you thought you had me figured out, stylewise from looking at my last posts I am sad to say that this card them might confuse you. If you thought I was a vintage-distressing cardmaker I just have to let you know that I love just as well playing around with lots of colors, silver, gold and bling. Like this one.

Wednesday stamper har en utfordring denne uken også, og temaet denne gangen er "hjerter". De kan brukes på mange måter, og jeg har kuttet ut med en qk dies mange hjerter som deretter er preget og satt sammen til en blomst. Bakgrunnen er et tekststempel som er embosset med pearl embossingpulver. Og selvfølgelig, når det gjelder meg og farger så må det også være litt sølv og bling.

Det er rart med det. Jeg er nesten litt engstlig for å poste et kort som dette. Man blir ofte definert som kortlager etter hva man lager og i det siste har det kun gått i vintage og distressing, og så plutselig går jeg til den andre ytterligheten med å lage et enkelt stilmessig kort med heidundrades farger sølv og bling. Men dette er like mye meg som alt det foregående. Jeg elsker å hoppe fra det ene til det andre. Noen ganger er vintage det som fyller meg rent "åndelig", mens akkurat i dag fikk jeg så lyst å leke meg farger som "egentlig ikke går sammen". Og faktisk så synes jeg kortet ble akkurat slik jeg håpet det skulle bli. Et kort å bli glad av. For det er jeg i dag!