12 September 2008

Creative backgrounds class - Kreative bakgrunner kurs
Scroll down for the english text in purple.

I går var det start på høstens kursmaraton for min del. Det var kreative bakgrunner jeg skulle lære bort og vi ble et helt fullstappet kurs! Gøy! Selv om temperaturen steg og steg i lokalene og jeg følte at tungen til tider klistret seg i ganen etter tre timers mer eller mindre kontinuerlig snakking håper jeg at kursdeltagerne fikk med seg litt fra alle de teknikkene vi gikk igjennom.

Og så må jeg jo bare fortelle at jeg drar til Skottland og England i november med Nina!! tjohooooo! Vi skal på dame-tur for å shoppe. Nina har oversikt over samtlige hobbybutikker i den delen av verden så det blir nok lite i kofferten på vei over og mye på vei tilbake er jeg redd. Det blir juleshopping, klesshopping og kort-stæsj-shopping. Jeg gleder meg villt!!

Og så drar vi jo til Hellas om bare to dager!

Det vil derfor være stillstand i bloggen min i en og en halv uke fra i dag regner jeg med.
Jeg vil til slutt takke alle som har etterlatt så mange gode ord og som tenker og ber for meg. Jeg er dypt rørt over omtanken og omsorgen deres. Jeg sender en stor klem til dere alle sammen!!

Yesterday, I started with what is a marathon in cardmaking classes I'm holding this authumn. I tought background-techniques yesterday and it was a full class. I thought it was great fun and hope that everyone felt that they could go home with more knowledge than when they came.

I have made some new cards for the class that I am posting here.

And then I just had to let you know that I am going to Scotland and England i november! I am so excited! I am travelling with Nina, a great friend of mine, and she know every cardmakingstore there is to know about in that part of the world. We are going Christmasshopping, cloth-shopping and card-stuff-shopping.

And i two days I'm off to Greece! *jumping up and down with joy* So there will be nothing new here to watch for at least one and a half week from now.

Before I finish I just want to thank everyone that has left so many kind words in my blog and that is praying for me. I am deaply touched by your kindness and warmth. I am sending a big warm hug to you in return!

08 September 2008

Out flying - Ut å fly

Dette er en av mine "kunstverk" under kategorien, "kunst med mening". Mening for meg altså. For de av dere som har fulgt med i bloggen min har skjønt så forsøker jeg å kjempe meg igjennom en del sykdom for tiden, og en av midlene jeg har tatt i bruk for å gjøre dette er papir. Her er dagens tag, det glitrer i den og det er fordi bakgrunnen er laget med Stempelgledes fine store bakgrunnsplate og deretter belagt med glitrende kritt. Lisas Altered Art står for figurene som jeg har påsatt både hatter, kroner, diamanter og vinger.


Og så passer deg jo med et "ut å fly" innlegg nå, fordi det er er nettopp hva jeg skal gjøre! Min kjære søte, alltid så snille og gavmilde Stein har kjøpt to billetter til Pefkos i Hellas for oss to og vi drar allerede på søndag! Det blir uten unger og en riktig så kjærkommen og etterlengted kjærlighetstur for oss to. Vi har ikke hatt tid å være kjærester på minst seks år, så det skal bli fint! Så nå må jeg grave frem shorts og bikini'en igjen og pakke kofferten! Gleder meg enormt!

This is an artwork under the category "Art with a purpose"- For me that is. Those of you who have read my blog now that I'm fighting illness right now and one of my means of doing that is by using paper.
The darling small children are from Lisas Altered Art and the shimmering in the tag is from the chalk I have used on the background.

"Out flying" is a suitable title for this post, because that is just what I am intending to do in just some few days! My darling Stein has booked two tickets for us to Greece and Pefkos and we are travelling on Sunday. It will be the first time we are alone for six years so it is something we are looking forward to! I will be packing my suitcase with bikini and shorts yet again, and I can not wait to leave this cold country right now.