19 January 2008

Rainy days - Regndager
It's a dreadfull weather outside. All the snow we got a couple of weeks ago has now rained away, and a great storm is expected to hit the southern west part of Norway today. I really feel for them. I live in an other part of the country so I guess I will be spared for it all. But it is absolutely a wonderfull weather to sit inside an make cards to. Nothing much tempts me to go outside right now.
Here is a card I finished yesterday. I am not very content with it, thought it is a bit boring. The text stamps is by the way made by me only for me with the Imagepac Daylight stamp making kit.

Det er et fælt vær ute. All snøen som kom for en stund tilbake er nå helt vekk og en storm er ventet å herje sørvestlige deler av Norge. Jeg føler virkelig for dem som blir drappet av det og håper det ikke blir for ille. Her jeg bor forventer man vel ikke å kjenne noe til den. Men været er i alle fall en god unnskyldning for å sitte inn å lage kort. Føler ikke akkurat for å rusle ute i dag. Her er et kort jeg gjorde ferdig i går. Ikke akkurat hundre prosent fornøyd med det, synes fargene er litt kjedelige men... sånn er det. Noen dager er bedre enn andre. Forresten, så er "gratulerer" stemplet laget AV meg FOR meg med Imagepac Daylight stamp making kit

You make my day award!
I've been given this award from the very talented Ilka. Check out her fab blog with great cards'n things! Thank you Ilka!

It's not diffecult finding five persons I want to give this furter to:

Gunhild Johanne

Mary

Marja

Gry

Maria


Jeg har fått "You make my day award fra Ilka, og gir dem videre til de fem over her.

16 January 2008

Vårens kurs. Spring classes

Da er vårens kurs fastlagt og ser slik ut:

Påmelding på Tlf : 64 88 94 50, kontakt@minnehjornet.no


Mikroalbum
Torsdag 28.02
19.00-22.00
Hvis du noen gang har ønsket deg litt variasjon i kort og LO-lagingen, så vil dette kurset lære deg hvordan du kan lage en minibok eller album ved å bruke det du allerede har, men på en ny måte. Disse bøkene har fått økende popularitet de siste årene, og er fortsatt svært hot!
Albumet kan fylles med bilder, med go''ord, dikt, viktige datoer, kjærlighetserklæringer eller hva du enn måtte ønske. Kanskje blir det et minnealbum fra en spesiell opplevelse, eller en oppmerksomhet til noen som måtte trenge det. Oppskriften du får på kurset kan fint brukes til å lage enda mindre album eller et stort ett. Men på kurset


Kreative bakgrunner
Onsdag 05.03
19.00-22.00
Har du noen gang bladd febrilsk igjennom pyntearkene dine på leting etter det perfekte bakgrunnsarket til et hovedmotiv – uten å finne det? Fortvil ikke, på dette kurset lærer du å lage dine egne bakgrunner, i akkurat de fargene du selv vil og i akkurat den stilen du vil.
Dette er kurset for deg som har lyst på mye input på en gang. Her skal vi nemlig forsøke oss på en mengde ulike teknikker, fra det enkleste enkle til det mer sofistikerte – fra det pirkete til den mer frie stilen. Kurskompendium inkl. i prisen 350,-


Alkoholblekkkurs

Onsdag 12.03
19.00-22.00
Alkoholblekk er kanskje noe av det morsomste å jobbe med innen kortlaging fordi de gir muligheter som få andre blekktyper gir. Det finnes i et utall av farger som kan blandes innbyrdes og gir forbløffende resultater.
Du vil får lære og prøve hvordan du kan bruke alkoholblekk på acetat, glossy ark, metall og glass. Til slutt setter vi dette sammen til noen flotte og vakre kort! 350,-


Fargelegging med distress
Onsdag 02.04
19.00-22.00
Lær deg teknikkene for å fargelegge med distressputer og reinkere - og få til de flotteste effekter med skygger og nyanser. Passer for deg som har stemplet før. 350,-


Brushstroke
Onsdag 09.03
19.00-22.00
Kort laget med brushstroke teknikk er kort som nesten alltid vil imponere med sin skjønnhet og eleganse. De ser ut som de vakreste akvareller, men er egentlig bare en teknikk hvor man bruker vann, blekk og spesielle stempler som går under fellesbetegnelsen "brush-stroke stempler!
Vi skal lage flere kort på kurset hvor vi kombinerer brushstroke og skyggestempler/tekststempler. Du vil få lære teknikken og hemmeligheten bak å lykkes med disse stemplene. Kurset passer for de som har stemplet litt fra før. 350,-

I quess I don't have to traslate all this, as my classes are just done in norwegian. But if you are curious, it's the list of which classes I'm going to teach this spring. Its brushstroke, alcoholic inks, creative backgrounds, coloring with distressinks, and microalbum classes.

15 January 2008

Starter tidlig - Starting early


Hvis man skal bli ferdig med de seksti julekortene man burde ha ferdig til desember 2008 er det vel greit å begynne tidlig. Så her er årets første julekort.If I'm going to make the sixty Christmas cards I intending to make before december 2008, I'll better start early this year. So here is the first one!