27 October 2007

Nikon


En gang Nikon, alltid Nikon. I dag fikk jeg kjøpt meg kameraet jeg har ønsket meg veldig, veldig lenge. Nikon D 80! Gleder meg veldig til å få la fotobasillen herje fritt igjen!

Once a Nikon, always a Nikon. I have finally saved enought money to buy the camera of my dreams a Nikon D 80! Today I got it and can't wait to go wild with it!!

25 October 2007

Fra mitt hjerte - From my heart


Fant disse glasshjertene på Panduro som ble fargelagt med Adriondack alkoholblekk fra Ranger og embosset i gull med en swirl. Dette hjertet ble til i forgårs i hui og hast før kurset jeg skulle holde for å illustrere hvordan alkholblekk fungerer på glass. Skal henges opp i vinduet nærmere jul så lyset kan skinne igjennom dem.


This hearts where made the other day in a hurry befor one of my classes to illustrate how alcoholic incs from Ranger can be used on glass as well as a range of other things. I'll have to work a bit more on it before I'm completely satisfied, but will in the end be hung up in my window to let the light shine through it.

24 October 2007

Omfavn Gleden - Embrace Happiness


Det er ofte de enkleste gleder som blir de største i prøvede stunder. Slikt som å oppleve "normaliteten" av å tenne et stearinlys på kvelden og sette seg i stresslessen og se på favorittprogrammet ditt på tv. Flykte inn i tv-verdenen en kort stund og glemme alt. Tenk at en slik liten ting som man ellers tar som en selvfølge skal bli så stort og så varmt og så gledelsesfyllt! Jeg tar meg i å tørke tårer når jeg skjønner at en slik liten ting kan gi meg så store gleder. Tårer fordi jeg er takknmelig at jeg ennå kan føle slike gode ting.

I går hadde jeg alkoholblekk kurs del 1. Nok en gang. Jeg må vel snart inneha en eller annen norgesrekord i å ha undevist flest mennesker i alkholblekkteknikker tror jeg. Hver gang jeg tenker at nå kan det ikke finnes et eneste menneske igjen på denne siden av fjorden som ikke har gått på det kurset mitt, så dukker det opp mere etterspørsel etter kurset. Og de kommer jo fra alle steder fra! Det er vanvittig morsomt og jeg koser meg glugg ihjel å gjøre det jeg elsker mest sammen med folk som vil lære. Jeg er heldig! Kortet over her er en av kurskortene fra i går kveld.

I kveld er det nok et kurs. Bakgrunnsteknikker del 1. Et vanvittig tornardolignende kurs med et vell at teknikker og mye kreativitet. Gleder meg! Og etter det så skal jeg sove i to uker.


Sometimes it is the smallest things that gives you the greates feelings of content and happiness. Like sitting down in the stressless with my favourite show on tv and lighting up some candles. It brings tears to my eyes knowing that in these hard times, I can still appriciate this fine small moments. I am so grateful for that.

Yesterday I tutored a class in diff. tecniques in using alcoholic inks. I must have sort of a norwegian record in having tutored most people in that tecnique. Every time I think that it can't be anyone out there I havn't had in my class, more and more come along and ask me to give yet another class. That is so fun, and probably on of the classes I enjoy most in giving. Playing with alcoholic inks is so fun, colorful and therapeutic. I just love it!!
The card above is one of the three cards we made last night.

Tonight is yet another class. This time in backgroundtecniques. It has fast become a very popular class. It's a tornadolike fast moving class with a huge variety of tecniques and a great amount of creativity flowing through the air for three hours.
I'm looking forward to it! But after that, I'm really going to do what the doctor ordred: Sleep for two weeks!

22 October 2007

Følelser, messe og handling


Lenge siden sist nå. Det er tunge, tøffe dager her og det er stunder jeg lurer på om jeg orker selv eller om jeg skal rømme, be noen hente ungene å dumpe gubben på et sykehus før jeg stikker. Gubbelure er noe bedre, men har fremdeles ikke store områder han kan bevege seg på. Han har mye smerter og er ofte oppe hele natten med store smerter. Det er nå blitt et temmelig massivt muskelsvinn i beina hans, og han ser ut som to en overkropp på to pipestilker av noen bein. De beina hans er faktisk helt latterlige, så tynne har de blitt. Faktisk så har hele mannen gått ned en del kilo.
Det humper og går her på et vis. Jeg har aldri i mitt liv grått så mange tårer som jeg har disse ukene her. Det er slik jeg avreagerer når jeg blir for sliten og har for vondt. Har fått beskjed av legen om å legge meg ned å hvile og ikke gjøre noe annet da det er helt krise for min egen helse og jeg er helt utslitt, men det er rett og slett umulig. Jeg bruker de smutthullene jeg har, har tatt på meg veldig mye undervsining med opplever det som godt også. Det er rett og slett et helvete å forberede kursene og kurskortene, men når jeg først har kommet så langt at det er tid for å ha kurs så koser jeg meg veldig mye og føler jeg får mye energi og glede av å være sammen med kursdeltagerne og dele med meg av det jeg kan.
Nå er gubbelure sendt til akupunktør så får vi håpe at de klarer å fikse ham og så har jeg også tenkt meg en tur dit for å se om de ikke kan finne den av-knappen jeg så sårt trenger. Eller den skruen som trenger å skrus opp for å slappe av.

I helgen var jeg på messe, det var veldig herlig, og veldig slitsomt. Jeg fikk tak i Imagepac, så nå skal jeg når ting roer seg, få lagd noen egne stempler. Fikk også takk i Zutter'n Bind-it-all og gleder meg til å binde inn alt jeg ser! Forhåpentligvis klarer jeg å få gjort noen julegaver midt oppi alt.