23 March 2007

GledeJeg er sliten og glad i dag. Jeg er glad både fordi jeg er ferdig med en hel runde med kurs jeg har holdt, og fordi jeg fikk verdens nydeligste og varmende tilbakemeldinger fra mine kursdeltagere i går. Noe som gjorde meg så rørt og lykkelig. Tenk, at de synes at jeg er så flink til dette å holde kurs. De er så søte og herlige, disse kvinnene jeg har på kursene mine. Det er jo ikke vanskelig å holde kurs når man har så lydhøre og interesserte mennesker å holde kurs for! Da er det rett og slett bare moro!

Jeg er også veldig sliten. Jeg visste jeg drev å tøyde strikk litt lengre enn den skal tøyes, og jeg visste jeg ville få en innertier midt i fleisen i retur og det har jeg vel også fått.Våknet opp med blomstrende halsbettennelse i dag tidlig, og kjempesliten. Men lykkelig og sliten. OG da går det an å være sliten. For det er mye jobb med å forberede kurs, og gjøre det ordentlig!!
Så dagen i dag som egentlig skulle være en kutt-ned-hekken-og-rak-i-hagen-dag blir heller en ligg-i-sengen-drikk-te-og-se-på-tv-dag.

20 March 2007

Jeg har fått en sønn!

Dette er et kort jeg lagde i går kveld om som skal til utstilling på Minnehjørnet.


Endelig, på flere ukers overtid, nedkom jeg i går kveld med min etterlengtede signalgrønne Cuttlebug! Det har allerede meldt seg to faddere til dyret, som kalles "Padda" forøvrig. For de uinvidde, så er dette altså en maskin som kan stanse ut figurer og bokstaver i papir og kartong eller stanse mønster i ark. Et "måste" for enhver kortidiot!! Hele familien har allerede blitt villt begeistret for den så det er det naturlig midtpunktet her i familien!

Ellers er det definitivt vår og jeg er på vill jakt etter Sterilan såpe. Ikke fordi jeg synes så veldig mye om den såpen, tvert imot. Men fordi den er genial på å holde rådyr unna nyutstprungne vårløker. Butikken hadde imidlertid sluttet å ta den inn, så jeg må forsøke andre butikker. Hvis ikke får jeg forsøke andre såper. Dove er jo rimelig parfymert...

Ellers er dette noen av den siste dagens produksjon:18 March 2007

VårfornemmelserDet er vår!!
Selv om man kan si mye rart om Mars måned. At den er uforutsigbar og vaklende i sin tro på seg selv, så kan jeg definitivt merke at det er vår i luften. Selv om det faktisk snødde i natt. Krokus, snøklokker og blåveis er allerede oppe av jorden, og resten av hagen sitter bare å holder pusten i påvente av å eksplodere i grønne museører og et tulipanflor uten sidestykke.
Det vil si hvis ikke Hr. Rådyr har tatt knekken på alle tulipanblomstene innen den tid. Vi har hatt rådyr i hagen i hele vinter, som har forsynt seg grådig av fuglenekene. Fuglene fikk nok ikke stort, for her står det bare igjen noen får strå på en staur. Og når først Hr. Rådyr har funnet hagen vår er ikke veien lang til å begynne å meske seg tulipanløker i stedet. Så da er det tid for Sterilan! Jeg kutter små firkanter av Sterilansåpen og strør rundt i hagen. Ikke så dekorativt igrunnen med små turkise firkanter spredd utover, men mye bedre enn tohundre tulipaner uten hode.


Og når jeg først er i gang med å kjempe mot rådyr kan jeg like godt ta hekksaksen i den andre hånden og begynne å skjære ned verdens største busk også. Det er en tre meter høy sak, to stykker av dem faktisk. Som har grodd i hverandre, og som kommer med verdens største ranker av duftende hvite blomster i mai-juni. Den er rett og slett praktfull, og også grufull. For den er så høy at den kverker alt annet liv rundt seg. Ikke en eneste staude kan gro på den siden av huset. Det blir bare mose og myr i plenen. Og jeg er nå møkklei av å gå å tråle hagesenterene etter stauder som tåler skygge. For la oss være enige. Skyggestauder er ikke særlige vakre. Det er heller ikke store valgmuligheten i skyggestauder.
Så nå skal busken kuttes ned. Til en passe buskstørrelse. Jeg vil tro at i lengden som blir både den og jeg veldig glad.