28 October 2013

Blåskjell saganaki fra Hellas #apetina


Bruk et nett med blåskjell.


Fjern døde og ødelagte skjell. Damp blåskjellene til de åpner seg i vann tilsatt hvitløk og finhakket løk. Fjern skjell som ikke har åpnet seg.

Lag en saus av en boks hermetiske tomater, 2-3 fedd hvitløk, 1 løk, timian, paprika skåret i terninger, en halv liten chili. Tilsett et halvt glass Apetina fetaost. #apetina

Tilsett to laurbær blad og kok opp i 5-10 min. Mot slutten heller du et lite drammeglass med ouzo i sausen. Ta av platen og tilsett blåskjell og strø fersk fetaost over #apetina.

Serveres med ost og hvitløks gratinert brød.

Kali orexi!

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment on my blog!
Takk for at du legger igjen en kommentar i bloggen min!