06 December 2009

Small tag/card with overlay - Lite kort med overlayThis actually started as a small tag, then I added som more pages to it, found a picture of the children, decorated some more and ut turned out to be a small card instead. I used an overlay for the first page and put a snowcrystal on it cut out of a bosskut die. The whole card is held in colors of cobber, gold and brown.


Dette er et enkelt, men annerledes julekort. Jeg kuttet ut sirklene med sirkelkutter og holdt fargene i brunt, gull og kobber. Jeg lot det være et ”ark” som det er plass til å skrive hilsning på og resten av sidene er dekorert med et bilde av ungene og en hilsen jeg embosset med gull embossing.Forsiden er en overlay med brunt mønster på. Hvis du ikke vet hva overlay er, så er det et gjennomsiktig, litt tykt ark som i dette tilfelle har et brunt mønster.

På denne overlayen har jeg limt en stor snøkrystall i kobber (Hvem sier at alle snøfnugg skal være hvite?) som jeg har pyntet med en kobberblomst og en hvit perle.

Alle de runde sidene er festet sammen med et lite kjede fra Ranger og jeg har festet på en liten nøkkel og et lite hjerte. Mellom to av sidene har jeg også festet en ”fragment” som embosset med en snøkrystall. Hvis du lurer på hva ”fragment” er, så er det en plastikk bit, i dette tilfelle formet som en liten tag, men de finnes i ovaler, rundinger og firkanter og er fra Ranger. De kan embosses, du kan lime ting på dem, fargelegge dem med alkholblekk osv.
10 comments:

 1. WOW super lekker og ikke minst veldig kreativt laget.

  Ha en go dag.
  Klem Fra Eva Helen

  ReplyDelete
 2. I love this, beautiful colours x

  ReplyDelete
 3. hur snygg som helst helt underbar

  Jenny

  ReplyDelete
 4. WOW! So kreativt og vakkert!!!
  Ha en fin helg
  Oxana

  ReplyDelete
 5. Hello Tonje,

  This creation is wonderful!

  I love it.

  Greets Ida

  ReplyDelete
 6. Oj så snyggt. Varma och sköna färger.

  ReplyDelete
 7. WOW what a beautiful creation, I love the color combination too!
  Hugs Anja

  ReplyDelete
 8. Kjempefint kort! Likte fargene veldig godt også :)

  ReplyDelete
 9. Super super flot og anderledes julekort!

  ReplyDelete
 10. Meget smukt og kreativt!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment on my blog!
Takk for at du legger igjen en kommentar i bloggen min!