19 August 2009

Pose og veske kurs! - Bag and purse class

Da starter jeg opp sesongens kurser og første kurs i høst blir 1. September kl. 18.00 på Minnehjørnet i Ski og handler om poser og vesker.

Vi skal igjennom hele seks forskjellige modeller, og her kan jeg love litt for alle, fra det ultraromantiske vintage, gjennom retro og til det frekke og søte. Det blir en kveld med mye in-put.

Noen av modellene vi skal lage passer utmerket til bordkort med overraskelse inni, til Halloween, vesker til å gi gaver i, vesker til gavekort og vesker som kort. Så her skulle det være noe for enhver smak.

Kurset ble holdt i fjor høst og det ble fullt umiddelbart med venteliste, men her er altså kurset igjen!
Første mann til mølla får plass og påmelding skjer via Minnehjørnets sider eller her:
Tlf:64 88 94 50, kontakt@minnehjornet.no
Pris kr. 350,-.

Lyst på litt smakebiter?
Dette er noen av de modellene vi vil lage, men farge og pynt vil variere.


This is a message for my nowegian speaking readers. I am starting the authumn classes now and on the 1st of September the whole thing kicks off with my purse and bag-class. This are some of the models I will have in my class. We will totally make six purses/bags in all styles from retro and vintage through the sweet and the tought.

5 comments:

 1. Tonje my dear they are gorgeous!!!
  love the girl and the colors.
  big love Orli

  ReplyDelete
 2. Heisann Tonje
  Kor artig at du begynner med kurs igjen. Håper du har hatt en fin sommer hos oss er den bare gått forbi å blogging har det blitt lite av.
  Ha ei fin fin uke og lykke til med kurset. Til dere som tenker på å melde dere på gled dere kursene til Tonje er full av inspirasjon og mye å lære.
  Klem Hege

  ReplyDelete
 3. Å jeg glemte noe. Masse flotte ting du har laget. Veskene var bare helt nydelige. Dine kunstverk er en fornøysle å få sett.
  Klem

  ReplyDelete
 4. Love these sweet little bags. Your have such a warm and beautiful blog.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment on my blog!
Takk for at du legger igjen en kommentar i bloggen min!