18 May 2008

Vintage


17.Mai overlevde vi jaggu meg i år også, selv om det til tider føltes det var nære på vi skulle fryse spent ihjel. Vi fikk med oss togene her på Langhus og Maia gikk i toget under fanen "Vi som skal begynne på skolen". Det vil si, hun gikk hundre meter, og så fant hun ut at dette gadd hun ikke mer. Så vi så på resten av toget fra bilen (!) med varmeanlegget på fullt mens det sluddet og regnet og så dro vi hjem, tenkte på peisen og satte oss ned med jordbær, rømmegrøt og spekemat mens vi så resten av 17. mai feiringen på tv. På kvelden dro vi til et vennepar hvor vi koste og spiste oss riktig så mette og glade. Det var en stuptrøtt Maia som ramlet i seng på kvelden. Ja, det er riktig ufyselig vær her nå. Det er jaggu meg ikke mye over null grader på natten (Vi hadde nesten tyve grader i natttemperatur for et par uker siden!)og det regner og sludder.

Her er imidlertid et kort som er ferdigstillt. Det er i kjent Snuppelinsk stil med gull og lilla. Grunge-swirlen er farget med distress og belagt med perfect pearls etterpå så det er en viss bling-effekt over vintagekortet.


We survived the Norwegian Constitutionday Celebration. Just barely. It felt at times as we where going to freeze to death! It was 2 degrees and raining and snowing. We wathced the parades for a while and walked in one for about hundred meter before Maia thought it all was more than enought, and we watched the rest from our car before returning home, icecold and freezing! We lit a huge fire in the fireplace, and sat down and ate traditional norwegian summerfood (smoked dried meat with eggs, porridge made of sour cream and straberries)and watched the rest of the parades on television. In the evening we went to some friends and had a great time with more food and great company.
If you want a glimpse of how the norwegians celebrate the Constitution Day and how the parades are, take a look at this.

Here is a card in purple and gold. The grungeboard swirl is colored with distress and perfect pearls, so there is a small bling-effect to this card. There is also gold on it, but neither shows in this picture.


9 comments:

 1. Hærre min hatt for et NYDELIG kort du har laget. Jeg blir like imponert hver gang jeg kommer inn her jeg. fargene dine er bare så vakre og detaljene likeså.
  Jeg bare elsker stilen din

  Klem fra Heidi

  ReplyDelete
 2. Anonymous19/5/08 00:21

  This is absolutely gorgeous!! I love the colors and the grungeboard is perfect!!

  ReplyDelete
 3. What a beautiful cards you make. Just love them !!
  I'll be back to see your lovely creations.

  ReplyDelete
 4. Anonymous19/5/08 12:42

  Nydelig kort igjen Tonje!
  Ja, fy søren for et ufyselig vær i går, men priviligerte meg har bare store barn, så ut for å se på toget i dét været, nei, det gjorde jeg ikke! Derimot koste oss inne med masse besøk og fyr i ovnen!

  Ha en fin dag!
  Klemmer fra Maria.:-)

  ReplyDelete
 5. Åh herrejemeni, noe så utrolig flott!!! Det bildet var så vakkert, og du har jo montert det så flott, ser ut som den jenta titter fram fra blomstene...

  For en gangs skyld var værforholdene mellom Østlandet og Trøndelag snudd på hodet, så jeg vet veldig godt hvordan det er å fryse seg gjennom 17.maitoget! :( Håper det snur seg snart!

  Klem fra Hanne:)

  ReplyDelete
 6. So beautiful and elegant. Love this card!

  ReplyDelete
 7. This is gorgeous! You have some beautiful work on your blog.

  ReplyDelete
 8. beautiful work. just adore the colours and composition of this card

  ReplyDelete
 9. What a gorgeous card Tonje!! Love the flourishes!!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment on my blog!
Takk for at du legger igjen en kommentar i bloggen min!