15 May 2007

Nå også på engelsk ! /Now also in english

Så har jeg blitt internasjonal jeg også. Bloggen vil heretter bli ført på to språk.

I dag har jeg jobbet hardt i hagen igjen. Jeg har plantet i alle urner og kasser, og nå er det flott her! Fikk malt to lamper til, skrapt hele terrasse toppbordet og kostet litt. Men så kom den store trøttheten over meg, så nå sitter jeg å teller kvister i taket i stedet mens jeg tenker på alt jeg skulle ha gjort hvis jeg haddde en kropp som en 18 åring.


I've become international. From this day on my blog will be in to languages.

Today I'ver worked really hard in order to get ready for the big celebration on May the 17 th. That's Norways constitution day! I've planted huge amounts of flowers in all the places I could fit them, and finished painting yet to more lamps. But suddenly I got extremely tired, so now I'm just sitting here dreaming away how life would be if I had the body of an 18 year old!

4 comments:

 1. Anonymous16/5/07 13:00

  Åå... du har verdens fineste kort! :) Utrolig at du lager alle sammen selv.

  Du har det sikkert kjempefint hjemme med alle potter og blomster, men kan du ikke ta bilde og legge i bloggen da? Vil se jeg og! :o)

  /lillesøster

  ReplyDelete
 2. Jeg er like imponert hver gang jeg ser de flotte kortene dine Tonje! Hvor henter du alle ideene fra og hvordan får du til alt så vakkert.Er virkelig stolt av deg.
  Og nydelig hadde du det i krukker og urner med vakre sommerblomster. Håper bare varmen kommer snart så en kan være ute å nyte alle tulipanene før de visner....

  ReplyDelete
 3. Anonymous28/5/10 22:00

  Buona Sera! My name is Joseph Smith . payday loan advance

  ReplyDelete
 4. Anonymous10/6/10 06:32

  This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment on my blog!
Takk for at du legger igjen en kommentar i bloggen min!